Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ikbenik
ikbenik - 31-10-2012 13:43:50
Computers & Telefonie

Windows 8 installatie werkt niet

Natuurlijk kan er geupgrade worden, alleen is het verstandig om bij een nieuw besturingssysteem een totaal nieuwe installatie uit te voeren.

de kans is anders groot dat diverse programma's niet of slecht functioneren.

als men bijvoorbeeld al 5 jaar windows vista heeft draaien welke wat trager draait en men gaat een upgrade uitvoeren naar een hogere windows versie (w7 of w8) dan zal het systeem vaak zo traag zijn als dikke stroop.


kort:
een upgrade kan uitgevoerd worden, maar of het verstandig is, is punt twee.

komt ook nog bij als oorspronkelijk een 32 bit os op staat en men gaat een upgrade uitvoeren, zal een 64 bit os niet draaien. dan is sowieso een totale herinstallatie nodig.

hetzelfde is ook als men een herinstallatie over de oude installatie van windows wilt gaan zetten. veel programma's werken dan ook niet meer.