Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ve
verwijderd - 27-06-2005 17:40:29
Huishouden & Energie

Overlast van katten

wat hebben motorrijders gemeen met schrikdraad voor katten?????????


ik kan maar 1 relatie vinden tussen motoren en het verjagen van katten. die is nog dieronvriendelijker dan schrikdraad met meestal de dood in de vorm van een grillig gevormde pizza op het asfalt als gevolg, een bedroefd baasje achterlatend in de berm, die het stoffelijk overschot van zijn geliefde huisvriend teder opraapt van het nog warme asfalt en die dezelfde middag in zijn tuin ter aarde besteld. hij merkt in zijn verdriet niet op dat er niet eens remsporen te vinden zijn op de weg......


schrikdraad neigt mij al teveel naar martelen. graag adviezen waarbij geen pijn geleden hoeft te worden, zoals water of ultrasoon geluid (alhoewel ik niet weet of dit werkt)


en voor reclame is dit niet de aangewezen plaats overigens.


brynnar (kattenliefhebber)