Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

o.
o.n.tevreden - 06-11-2012 17:18:34
Auto & Vervoer

Rijders polo bluemotion met brandstofpomp probleem?

Toen ik voor aanschaf een proefrit maakte was het storende geluid niet aanwezig. pas 2 maanden na aflevering kwam het storende geluid bij mij (en gezien de reacties van velen) naar boven. soms hard, soms nauwelijks hoorbaar, maar het is zeker geen geluid wat als een vast "bijproduct" van de polo moet worden gezien.

het is een storende hoogfrequente toon, waarvan velen, die met mij meerijden zeggen: "wat giert er hier?".

ik wil ook niet beweren dat alle polo bluemotions hier van voorzien zijn, maar vele hebben hier last van. alleen als je gehoorbereik in de hoge tonen niet optimaal is zal je er geen last van hebben. of als je de radio hard aan zet...

maar ook de service polo bluemotion, die mijn dealer ter beschikking stelde heeft hetzelfde euvel....een gierende brandstofpomp.

en natuurlijk kan ik pon hierop aanspreken. zij leveren een product af waar ik niet om gevraagd heb.

overigens...werkt u bij pon??