Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ja
jan24 - 07-11-2012 12:53:25
Garantie & Verzekeringen

Dienstverlening rabo bank

[quote=dearagain schreef op maandag 5 nov 2012, 20:33]*meestal ben je goedkoper uit bij een verzekeraar die niet werkt met tussenpersonen, zoals bijvoobeeld ohra e.a.
ooit lang geleden liepen ook mijn verzekeringen via de rabo. maar ik ben toen overgestapt naar sterpolis, zonder tussenpersoon dus. ondertussen is sterpolis opgegaan in interpolis. wij zijn toen meegegaan en hebben alle verzekeringsaangelegenheden rechtstreeks afgehandeld met interpolis.iets wat we nog steeds op die wijze doen. telefonisch of via internet. we kregen wel enige tijd geleden een brief, dat we ook via de rabobank onze zaken konden regelen, maar hebben dat nooit gedaan. echter, nu ze de kosten openbaar moeten maken kwamen we er bij toeval achter, dat we 128 euro kosten moeten betalen voor de diensten van de rabo. makkelijk verdiend zou ik zo zeggen.