Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ve
verwijderd - 07-11-2012 13:55:49
Geldzaken & Recht

Ideal betaling terug vorderen?

Je had beter via paypal kunnen betalen. dan had je namelijk als je in het gelijk was gesteld, na een bepaalde procedure je geld teruggekregen. hoe dan ook, puma staat bekend als een betrouwbaar bedrijf. ze hebben dan ook een mogelijkheid om online een klacht in te dienen*. het gaat er in feite om dat zij moeten bewijzen dat je de order hebt ontvangen. daarom moet je ook bij de meeste webshops tekenen voor ontvangst van het pakket. persoonlijk zou ik net zolang blijven klagen via het online formulier totdat ze met een bevredigende reactie komen. succes!!

*http://www.shop-eu.puma.com/on/demandware.store/sites-eu-site/en/customerservice-contactus?cid=contact-us">http://www.shop-eu.puma.com/on/demandware.store/sites-eu-site/en/customerservice-contactus?cid=contact-us