Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

jo
jorero - 07-11-2012 15:40:53
Computers & Telefonie

Windows 8 installatie werkt niet

[quote=bl0k3mb3rg schreef op woensdag 7 nov 2012, 14:32]goed lezen welke upgrade ondersteund wordt is een vereiste, maar ik zou altijd eerst een back-up maken van de huidige pc (middels het klonen van de partitie waar het os op staat). vervolgens is het aan te raden de software op een volledig schone partitie te installeren, dit om compatibiliteits-issues zoveel mogelijk te voorkomen.

naar mijn mening voldoet mijn systeem aan de minimale eisen om windows 8 te draaien. heb al een back-up gemaakt van mijn systeem. vanmorgen keurig gebeld door de support afdeling van ms. informatie over mijn systeem verzonden. nu maar even wachten of zij een oplossing aan kunnen dragen. in ieder geval bedankt voor je reactie,.