Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

sa
sariah - 07-11-2012 18:56:45
Computers & Telefonie

Klacht over windows 8, wie kan mij helpen ?

Even een vraag . voordat je windows 8 geinstalleerd had heb je dat via de upgarde assistent gedaan? want door middel van installeren via die assistent had je namelijk kunnen zien of deze compatibel is. ten tweede moet je beeldscherm ook aan een een grootte voldoen. dit staat ook op de site van microsoft. je schermresolutie moet je aanpassen naar 1366 × 768. je moet in sommige gevallen ook bestanden opnieuw installeren na de update. ik heb zelf geinstalleerd op windows xp zonder touchscreen beeld, maar het zou het gewoon moeten doen. kan me niet voorstellen dat men hier niet aan gedacht heeft.
het volgende vond ik trouwens op een andere forum

welke touchsmart 520 heb je precies? volgens hp zijn er 8 verschillende versies. voor sommige zijn win8 drivers beschikbaar, voor andere niet. zie http://www8.hp.com/nl/nl/support-drivers.html (even "touchsmart 520" invullen).

als er geen win8 drivers zijn voor jouw model, zou ik de win7 drivers proberen. kans bestaat dat die gewoon gaan werken. zo niet, dan zul je toch terug moeten naar win7.

ik weet dus niet welke tocusmart je heb maar grote kans dat als er een win8 driver en je die installeert dat het probleem gefixed is.

succes in iedergeval