Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ja
janet54 - 08-11-2012 10:36:49
Auto & Vervoer

Ns verloren voorwerp

Dit is de reactie van de ns op mijn klacht bij klacht.nl.
1. met dit bericht reageer ik op uw klacht van 7 november 2012 die u bij klacht.nl heeft ingediend.
onze service voor verloren voorwerpen is niet bedoeld om winst te maken, maar om klanten behulpzaam te zijn. het registreren, opslaan en het verzenden van voorwerpen kost geld en daarom wordt een bedrag van € 15,00 in rekening gebracht. als u telefonisch contact opneemt betaalt u voor een dienstverlening. voor het bemannen van een telefooncentrale is immers personeel nodig.
wij bewaren verloren voorwerpen na vijf dagen in een centraal depot, omdat hierdoor de kosten voor de klant lager uitkomen. ook zorgt een centrale registratie voor minder adminstratie en voor een grotere overzichtelijkheid en korte communicatiekanalen.
goederen die niet geclaimd worden kunnen wij niet te lang in ons depot bewaren, omdat ruimtegebrek ontstaat. uiteindelijk moeten wij daarom goederen uit het depot verwijderen. dit betekent niet automatisch dat wij deze goederen doorverkopen.
ik hoop dat ik u duidelijkheid heb gegeven.
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
mijn reactiejanet54
ik wil de ns duidelijk maken dat een telefoonnummer van 80ct p. min. wel 48,00 euro per uur is, handelt de directeur deze telefoontjes zelf af?
bovendien worden er per dag tienduidenden artikelen door de ns gevonden 10.000 x 15 euro = 150.000 euro p.dag = 365 x 150.000 euro = 54750000 euro per jaar.
als de politie mijn gevonden voorwerp aan mij retourneert dan kost het niets!!!! ik vraag mij trouwens af of er voor een gevonden voorwerp iets in rekening mag worden gebracht. voorzover ik weet ben je verplicht als je iets vind dit bij de politie af te geven, dat niet iedereen dit doet is wat anders. bij de politie haal je dan je eigendom weer op zonder verdere kosten. als de politie eigendommen bij opsporing verzocht toont hoor je ook niet dat je wel moet betalen voor je het terugkrijgt, waarom mag de ns dit dan wel doen?