Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ve
verwijderd - 08-11-2012 19:03:04
Geldzaken & Recht

Ideal betaling terug vorderen?

Misty&moos schreef op donderdag 8 nov 2012, 00:33: ik heb al verscheidene keren via ideal betaald en tot nog toe is alles prima verlopen. maar ik ben er ook zo één die als het mogelijk is via acceptgiro te betalen dat ook doe. voorbeeld hiervan is bol.com. dan nog even dit: waarom lezen de mensen die reageren niet goed door voordat ze de tekst verzenden. de één heeft het over een geredeneerd bedrijf terwijl hij waarschijnlijk een gerenommeerd bedrijf bedoelt. en blackje had het over een "restless" stoel. nou daar heb ik nog nooit van gehoord. een rusteloze stoel? moet dit niet een "stressless" stoel zijn?

de pot verwijt de ketel misty&moos. als je zelf goed had gelezen dan had je gezien dat mijn naam niet blackje maar blackjes is. jij bent er dus inderdaad ook zo één.

groeten,

blackjes