Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

pino123
pino123 - 09-11-2012 11:13:00
Geldzaken & Recht

Nivelering

Ga nu niet vertellen dat er geen sprake is van nivellering! mensen in de hoogste belastingschijf betalen nu 52% procent belasting over elke verdiende euro! da's best veel! ik geloof niet dat jij dit betaalt aan belasting of wel?

waar ik mij wel over irriteer is dat mensen met zeer hoge inkomens hypotheken kunnen dragen en bij deze kunnen opvoeren bij de belastingen voor terugvraag. hier kan met dat soort inkomens geen sprake meer van zijn. bouw de hypotheek terugvraag voor huizen hoger dan €350.000 af. maar pak inderdaad niet de modaal en twee keer modale mens aan.

let festinger, dat indien je 'rijke' mensen gaat aanpakken, deze mensen uit nederland gaan verdwijnen, dus ook de euro's die zij bezitten!