Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

valerius-2
valerius-2 - 10-11-2012 17:53:12
Huishouden & Energie

Defecte douchemengkraan huurwoning

[quote=stacey schreef op zaterdag 10 nov 2012, 12:06][quote=ederkip schreef op zaterdag 10 nov 2012, 08:52]het thermostaat element (cartouche = 60 euro) is stuk gegaan na enkele jaren. de verhuurder schermt met het besluit kleine herstellingen lijst:
ederkip.

dit kan stuk gaan door geen/verkeerd onderhoud en dat zou dan vallen onder onderhoud/binnenwerk kraan net als bv kraanleertjes bij gewone kraan.
25 jaar voor een thermostaatkraan lijkt mij een beetje lang, die termijn is mi gebaseerd op een gewone kraan.
las dat ze wel elke 2-3 jaar gereinigd (uit elkaar gehaald) moeten worden ter verlenging levensduur, zelf nooit gedaan en verwacht jij ook niet ?
goedkope kraan elke 10-15 jaar vervangen als het ophoud is makkelijker dan een 4x zo dure elke keer uit elkaar slopen en hopen dat het goed gaat en hij dan ook 10+ jaar mee gaat ;-)
maar zijn tegenwoordig niet zo duur dus zou hem gewoon zelf vervangen ipv moeilijk te doen en iets van woningbouw gedaan te krijgen wat wellicht toch geen kans van slagen heeft ook.
bij het aan gaan van de huur bent heeft u de zaken die aanwezig waren goed gevonden.