Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

emcede
emcede - 10-11-2012 19:17:42
Garantie & Verzekeringen

Meer inboedelpremie betalen?

Zo simpel is het toch niet, moederlief. het verzekerde bedrag van je inboedelverzekering moet gebaseerd zijn op wat je nú in huis hebt, niet op wat je wilt kopen bij schade. en denk niet alleen aan meuels, maar ook aan vloerbedekking, kleding, schoenen, etc. in het algemeen kun je zeggen dat jou verzekerde bedrag (ruim) te laag is voor een gezin van 4 personen.

voorbeeld: stel je hebt waterschade door de wasmachine op zolder. er komt een bedrijf die droogapparatuur neerzet en je moet nieuwe vloerbedekking op de overloop, trap en hal. en stel je bent verzekerd voor 35000 terwijl de totale inboedel 70000 waard is. dan moet je toch echt de helft van de nota van het drogen en de helft van de vloerbedekking zelf betalen....als de totale schade 4000 is wordt er maar 2000 vergoed... dat wil je waarschijnlijk niet, dus dan is 'besparen' op de premie verkeerde zuinigheid.