Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

inekel1953
inekel1953 - 11-11-2012 12:30:35
Garantie & Verzekeringen

Meer inboedelpremie betalen?

Beste moederlief,

verzekeraars en hun tussenpersonen hebben het moeilijk omdat mensen onnodige en overbodige verzekeringen hebben opgezegd. ze komen dus nu geld tekort om hun luxe leventje voort te zetten zoals ze gewent zijn.

was het niet afgelopen week bij het journaal dat de verzekeraar nationale nederlanden die bekende van de woekerpolis affaire failliet is?! een logisch gevolg dat ze weer (meer) geld van de mensen willen.

u schrijft over uw inboedelverzekering maar bent u voor nieuwwaarde verzekerd?
anders wordt dat bedrag van 37.000 euro niet eens uitbetaald, maar gaat het om de dagwaarde wat het nog waard is. hoe ouder het huisraad is, hoe minder er wordt uitbetaald, en misschien zijn er ook wel weer allerlei regels waardoor een verzekering niet hoeft uit te betalen, denk aan nalatigheid of eigen schuld.

37 duizend euro is heel veel geld, maak voor de aardigheid eens een lijstje met al uw huisraad en dat van de kinderen en kijk wat daarvan de prijzen zijn om het (nieuw) te kopen, dan komt u een heel eind met dit bedrag en mogelijk is dat voldoende, ook voor 4 personen.

raad vragen is altijd goed, toch zou ik dat niet doen bij verzekeraars en hun tussenpersonen, u zit dan letterlijk in het hol van de leeuw. toch zijn er enkelen experst op dit gebied bij het forum avm kassa, helaas hebben deze nog geen reactie gegeven. ik hoop en verwacht dat deze het alsnog gaan doen, dan weet u precies wat het beste is voor u.

m.vr.gr.,
ineke l.