Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

borg queen
borg queen - 12-11-2012 16:07:08
Huishouden & Energie

Zilvervisjes

In een flat krijg je ze niet echt weg. via de leidingen gaan ze alle verdiepingen over. je hebt zilvervisjes en papier visjes (die bruine). de eerste soort zie je meestal in natte ruimtes, zoals toilet en badkamer, de andere zitten tussen de boeken en het behang. er zijn bestrijdingsmiddelen, maar die helpen niet altijd, je zal rigoureus te werk moeten gaan. ze kunnen niet tegen kou en een vochtigheidsgraad lager dan 50%
wij zijn ze kwijt geraakt door met onze verhuizing 6 jaar geleden alle boeken en papierwaren uit te schudden en bij het nieuwe huis in de winter alles in een droge, koude garage te zetten en bij het naar binnen brengen weer alles uit te schudden. we hebben er nu geen last meer van.
een troost: de zilvervis, is misschien een onsmakelijk gezicht, maar zijn onschuldig. de papier vis is ook geen gevaar voor de gezondheid, alleen voor je boeken en papieren. zie knagen ze stuk.