Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ja
jan24 - 12-11-2012 16:57:01
Auto & Vervoer

Sta ik in mijn recht?

[quote=aragon schreef op maandag 12 nov 2012, 15:18][quote=jan24 schreef op maandag 12 nov 2012, 15:07]petra, je verhaal is mij niet duidelijk.
je koopt een iphone 5 in een winkel. vervolgens laat je deze installeren in de telefoonwinkel hier in mijn eigen woonplaats. is dat dezelfde winkel, waar je de iphone ook gekocht hebt? na het installeren kwam ik erachter dat de lettertjes onder in het beeld dubbel zagen. display was dus niet in orde. gelijk weer de winkel in sneek gebeld.
dus in sneek gekocht en in een andere winkel laten installeren, waarom dit niet in sneek laten doen? nu is het toestel uit de originele verpakking gehaald, mee naar huis genomen en waarom uit te sluiten, dat het toestel onderweg gevallen is en je ook nog in een regenbui (waterschade) terecht is gekomen.
heel sneu, maar het is wel een lichtelijk verwarrend verhaal, of van jou kant wat ongelukkig geformuleerd.


ik vindt jouw commentaar nu niet echt verhelderend.
lees a.u.b. nog eens even de vraag van ts na.
wat ik niet duidelijk vind in het verhaal van petra, ze koopt de telefoon in sneek en laat deze installeren in haar eigen woonplaats, dus niet in sneek?
waarom niet in de telefoonwinkel in sneek de telefoon laten installeren?