Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

pe
petra1979 - 12-11-2012 17:07:37
Auto & Vervoer

Sta ik in mijn recht?

Suzy1954
ik wacht nog even met bellen,aangezien hij nu toch al opgestuurd is..

dcz
ik vrees het ook ja dat cw met dezelfde feiten komt!!!

aragon
de vraag waarom ik een dure iphone koop terwijl er betere smartphones zijn??
ik had iphone en was overgestapt op samsung galaxy 2...dit toestel nam ik omdat het een groter scherm heeft...van de 4s vind ik die te klein...maar als je eenmaal iphone gewend bent is een samsung heel erg wennen...nu was er dus de iphone met ook groter scherm,heb mijn samsung kunnen verkopen en ging dus voor de 5.... ook vind ik het toestel mooier:) een beetje meer uitstraling zeg maar..
dat van waterschade,daar ben ik dus bang voor dat ze het daar op gooien...de winkel in sneek heeft echter wel gezien dat er niks maar dan ook niks met het toestel en de doos was gebeurd.....
en de meneer die hem geinstaleerd heeft ,heeft gelijk sneek opgebeld en gezegt dat de iphone nog geseald was.....die gaat dus getuigen..


tot15karakters
jou advies komt ff te laat:).. ik dacht daar natuurlijk zelf ook als eerste aan,maar das achteraf,en vanachter kijk je een koe in zijn reet...ik dacht deze x makkelijk te doen zonder te moeten reizen en daarom had mijn pa hem meegenomen,want die zat in die winkel..

daarom wou ik ook mijn geld terug,want had hem al bij iemand anders vast laten zetten,maar helaas pindakaas......
en ja,goede leer voor de volgende x!!!!


jan24
zoals je hebt kunnen lezen was deze nog geseald toen ik de winkel inkwam....en waarom ik hem hier in mijn woonplaats hem heb laten instaleren is omdat mijn pa in sneek(ik woon bijna een uur rijden hiervanaf) was en die hem voor me meegenomen heeft...ik was dus zelf niet mee. daarom ben ik hier expres al naar een telefoonwinkel gegaan en er zelf niet aangeweest!! zelfs nog niet uit het doosje gehaald!!!dus geen regenbij en ook geen val,wat ze in sneek ook al beaamden.

en jullie hebben helemaal gelijk, ik had hem daar moeten laten instaleren..maar ik was zo enthousiast dat pa belde dat de iphone daar nog wel was,dat ik gelijk zei : neem maar mee,dan laat ik hem hier wel instaleren...want wie gaat hier nou vanuit????

haastige spoed is zelden goed!!

ik kan alleen maar afwachten