Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

jd
jdevtev - 12-11-2012 19:05:48
Voeding & Gezondheid

Plofkip

Ik kijk graag naar kassa, maar het onderdeel over plofkip vond ik beschamend slecht. alles wat die 'dame' van wakker dier zei, werd zondermeer voor waar aangenomen en de vertegenwoordiger van de branche:werd gewoon voor leugenaar uitgemaakt. is er ooit een behoorlijke smaaktest gedaan van verschillende soorten kip door kassa? volgens mij niet. en heeft de vara ooit een programma uitgezonden over de 'toestanden' op de kippenfarms? bij mij weten niet. alleen die paar vage foto's van wakker dier zouden dat moeten aantonen.......en de bij herhaling gedane uitspraak, dat de keurslagers voor 85% plofkip verkopen is ongetwijfeld door haar terplekke bedacht, maar behoefde niet met feiten te worden onderbouwd.
en dan nog. kippen hebben geen zelfbewustzijn, dus of ze nu na 6 weken of na 3 maanden worden geslacht, maakt voor de kip niets uit. een beter leven voor dieren bestaat niet. dat mensen dat 'vetmesten' zielig vinden, prima, laten die dan geen kip (of vlees in het algemeen) eten.