Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

tenormin
tenormin - 12-11-2012 23:18:20
Huishouden & Energie

Zilvervisjes

[quote=clijnmarijne schreef op maandag 12 nov 2012, 22:17]het valt mij ook op dat als wimmi20 reageert het veelal onverdraagzaam en kattig overkomt! dat is niet prettig, we zijn hier om elkaar te helpen op allerlei gebied, ook al is de vraag al vele keren gesteld. andere mensen reageren toch ook normaal? zij gaan niet eerst uitzoeken hoeveel keer en wanneer de vraag over de zilver- of papiervisjes al is gesteld. vreemd dat zij daar wel energie in steekt.
wij hebben er ook last van, de lichte zilvervisjes (de snelle exemplaren) en de donkere beestjes. op een ander forum (of was het hier??) werd gemeld dat je dan niet proper bent! goeie genade. de beestjes komen af op stoffen materialen (ondertapijt!) en papier dus met wollen vloerbedekking is het vechten tegen de bierkaai. het is niet het hele jaar door hetzelfde, bij bepaalde weersomstandigheden zie je ze meer.
nou ja, meer... ik zie er 2 per week.
vriendelijke groeten aan iedereen,
clijnmarijne


off topic: wimmie20 is een hij, maar dat terzijde. dat hij er totaal geen rekening mee houdt dat zich telkens nieuwe mensen melden en ook niet weten hoe of waar ze een ooit gestelde vraag kunnen terugvinden doet voor hem niet terzake, dus vergeet zijn humoristisch bedoelde bijdragen.

als je ergens hebt gelezen dat je niet proper zou zijn, nou, ook dat zou ik maar naast me neerleggen. integendeel; ik heb er pas last van sinds alle flats zijn gerenoveerd, geisoleerd, fantastisch mechanisch werkend afzuigsysteem is geplaatst en ziedaar: die rare beestjes. die had ik in de oude situatie nog nooit gezien. vraag me af waar ze vandaan komen, en dat allemaal op stenen vloer.