Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

cr
cruisader - 13-11-2012 13:02:54
Auto & Vervoer

Rijders polo bluemotion met brandstofpomp probleem?

Ik denk dat we hier over een zaak heeft die hier niet opgelost gaat worden.

ik heb al veel meer klachten gezien bij audi en vw, waarbij het over de importeur pon gaat.
deze wil n.l haast nooit een noplossing aandragen.
terwijl pon toch een verbinding is van de fabrikant en de dealer, pon behoort dus de fabrikant in te seinen, dat er een probllem wat erg irritant is, het geluid van de brandstofpomp, dat hoort pon toch echt door te geven aan de fabrikant.

een brandstofpomp dient toch echt weinig geluid overlast tegeven, ik een ervaren auto hobby-ist heb dit euvel nog nimmer meegemaakt.
dat is dan toch echt heel frappant.
een brandstofpomp hoort men enkel zoemen, dat is gewoon en normaal.

ik denk dat vw de fout gemaakt heeft met de ophanging van de pomp in een starre ophanging, en nromaal word een brandstofpomp die electrisch word aangedreven in een rubber ophanging.
daar zit deze fout, en ik weet dus zeker dat meerdere polo's van dit type er dan ook werkelijk last van zullen hebben, dat kan echt niet missen.

ik vind dus dat de dealer in samenwerking met pon een gedegen oplossing dient te zoeken, daar heeft een eigenaar die een auto een paar maanden bezit, toch recht op heeft.

verder met de starre opstelling van vw en importeur pon, kan dit enkel leiden tot verlies van klanten, en terecht overigens.

zoals ik al zei, pon heeft meerdere zaken die niet opgelost werden. waardoor een klachtenregen over deze importeur. ( auto fora ).
ik ben lid van een aantal auto fora waaronder van vw, audi en eigenlijk alle vag gerelateerde merken.
daar ziet men stelselmatig dergelijke klachten over pon!

frappant in sommige zaken, gaat na veel bakkelijen pon over tot de z.g.n. coulance regeling, echter zou het pon gewoon sieren, dat ze gewoon zouden zeggen, de klant had gelijk.
maar dat weigeren ze abrubt.

vandaar dat ik dus ook geen audi meer rijdt, en ook geen enkele ander vag gerelateerd merk meer wil hebben!

er zijn nog meer duitse merken, die wel met hun klanten om kunnen gaan!

waarvan ik wel hele goede ervaringen heb.