Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

_i
_interpolis_ - 14-11-2012 11:57:31
Garantie & Verzekeringen

Dienstverlening rabo bank

[quote=spoekie999 schreef op maandag 5 nov 2012, 17:04]ik ben verzekerd bij interpolis. de verzekering heb ik afgesloten via de rabobank. het totaal verzekerd bedrag is exc assurantiebelasting 940 euro. daarbij komt nog een bedrag bovenop voor de dienstverlening bij van de rabobank van 168 euro. voor dat bedrag hoeft de rabobank alleen 4 a4tjes uit de computer uit te draaien. is dit bedrag normaal of kan ik beter overstappen naar een andere verzekering?

beste meneer of mevrouw,

u geeft aan dat u het er niet mee eens bent dat u samen met de verzekeringspremie voor uw alles in één polis ook een vergoeding betaalt aan de rabobank voor de dienstverlening. graag geef ik hier onze reactie.

de rabobank en interpolis staan samen voor transparante vergoeding. u kunt bij de rabobank voor vragen en advies terecht via internet, telefoon of via de bankkantoren. ook geven zij u inzicht en overzicht van uw verzekeringen op rabobank.nl, waar u ook uw verzekeringen zelf kunt aanpassen. hiervoor ontvangen zij een vergoeding.

deze vergoeding was voorheen gekoppeld aan de premie (in de vorm van een provisieprecentage) en dat is nu veranderd. rabobank en interpolis hebben gekozen voor een vaste vergoeding per afgesloten verzekering voor de werkzaamheden van de rabobank. dit is in onze ogen rechtvaardiger dan een vergoeding (zoals eerst gold) die afhankelijk is van het premiebedrag van uw verzekeringen.

uw lokale rabobank kan u alles vertellen over de genoemde dienstverlening en het bedrag dat zij daarvoor ontvangen. als u hier meer informatie over wilt, kunt u contact opnemen met uw adviseur van uw lokale rabobank.

met vriendelijke groet,

interpolis
(klachten@interpolis.nl)