Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

fr
franksanders - 15-11-2012 15:10:54
Geldzaken & Recht

Boeterente

Beste sybren,

ik begrijp je verontwaardiging en gezien het aantal reacties sta je niet alleen. in feite betaal je bij aflossing een boeterente inclusief de rentemarge over de resterende looptijd van de afgeloste lening. daarnaast kan de bank het afgeloste bedrag gebruiken om weer uit te lenen en zo wordt er dus dubbele winst gemaakt! dat is inderdaad geen vergoeding voor geleden verlies, maar verrijking ten koste van de klant, jij in dit geval.
de mensen van boeterente.nl houden zich bezig met dit soort gevallen en zijn in gesprek met alle banken in nederland. op boeterente.nl kun je gratis je boeterente herberekenen. kijk maar eens wat het eigenlijk zou moeten zijn. als het verschil de moeite waard is zullen we je graag helpen, het is ons ook een doorn in het oog!

vrgr, frank