Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

alexishoop
alexishoop - 17-11-2012 21:27:33
Computers & Telefonie

Ziggo heeft live tv voor pc en android teblet geblokkeerd

Niet alleen ziggo heeft dus grote problemen met tablet ondersteuning ook de kpn groep met o.a telfort en reggefiber hebben grote problemen met android.

maar ik begrijp het verhaal niet, uitzendinggemist werkt perfect op de meeste gingerbread toestellen en dat verhaal met drm is al vanaf android 3 opgelost.

cinematvlive is een ott dienstverlener, waarom zou ziggo dat willen blokkeren? kennelijk maakt deze software gebruik van de livestreams die werden aangeboden via internet, maar zo vreemd is dat toch niet, in het begin kon je ze zelfs netjes toevoegen aan xbmc.

dat is ook puur waar de schoen wringt, providers wil bepalen hoe de consument mag kijken en via welke apps, dan kunnen ze ons nog meer volgen en nog meer verdienen aan extra reclame en diensten. het zijn dus niet de programmamakers, maar de providers die willens & wetens de rechten inperken. het liefst zien de providers dat alle klanten gebruik maken van apple, dan hoeven ze maar 1 ecosysteem te onderhouden, daarom hebben ze ook te stap naar smarttv nog niet gezet, ze wachten rustig af totdat apple tv is ingeburgerd, dus er is wel degelijk sprake van een kartelvorming hier.

ik vind dat het tijd worden dat kassa hier eens aandacht aan besteed.