Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ve
verwijderd - 17-11-2012 22:40:37
Elektronica & TV

Geen digitale zenders

Richard3838 schreef op zaterdag 17 nov 2012, 18:15:
ik weet niet of jij het in de gaten heb hoor willie wortel, maar de tp heb problemen met de digitale tv van ziggo en via de digitale decoder heb je alleen maar digitale tv en geen analoog want dat gaat rechtstreeks uit het kastje van je muur naar je tv. dat is analoog, en daar moet je niet aan gaan zitten knutselen want daar gaat namelijk ook de plug van je digitale decoder in naar je tv toe en van je internet modem ook. daar moet je ten alle tijden af blijven!

nou lampje, ik heb zo het flauwe vermoeden dat ts (geen idee wat tp betekent) helemaal geen decoder heeft, maar een ci+ module en dan heb je dus gewoon zowel analoog als digitaal. daarnaast kan je tv ook zonder decoder al deze kanalen vastleggen. je kan ze dan alleen niet afkijken. verder wel een zeer intelligente reactie.

begrijp wel waarom ze jou niet serieus nemen.