Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

cr
cruisader - 18-11-2012 12:38:20
Auto & Vervoer

Korting op aow

Hallo beste forum leden,

ja, ik ben het dus ook helemaal eens met uw standpunten.

ik vind het dus erg laf en kort door de bocht om nu net deze groep mensen te treffen.

anderzijds is het zo, dat degenen die stelselmatig frauderen, dat hier erg vaak helemaal niets aan gedaan word, en dat maakt mij echt helemaal boos.

ik heb dus marx knudde van het verbond van dwazen al een persoonlijke e-mail gestuurd, en wel eentje die flink op poten staat, waar de honden geen brood van lusten, dit kan u overigens gewoon doen via de site van de vvd, u kunt dit richten aan het partij bureau of de tweede kamer van de vvd

ik heb er dus eens flink mijn gal gespuugd, en hoe ik over dat asociale beleid van de vvd en de partij van de asocialen denk.

ja ik heb dus ook de site van de pvda al opgezocht en hun ook eens flink de wind van voren gegeven, en edus echt geen blad voor mijn mond genomen.

of zij dit zien als provocatie, dat is hun probleem.
zij bestelen ons ook stelselmatig met allerlei belastingen, als je alle soorten belasting eens op een rijtje gaat zetten, dan begint het echt te duizelen en te draaien voor je ogen.

het zijn echte witte boord criminelen, een ander woord heb ik er niet voor.

zouden wij een kleinigheid in de winkel verdonkeremanen, dan krijg je direct een boete van 250,00 euro aan je broek, en een aantekening op het strafblad.

niet dat ik dit al een keer gehad heb, maar ik stond dus aan de andere zijde van dit verhaal, als surveillant.
ik heb dus direct gezegd, dit wil ik echt niet doen, en heb de andere zijde van mijn beroep opgepakt.
niet dat ik dit gedrag goed keur, maar soms zie je het gewoon, sommige mensen hebben dus echt helemaal niets, dus wil ik niet een deel van dit rotte systeem zijn, om deze mensen een loer te draaien.
sommigen kunnen dat wel, en sommigen kunnen dat niet begrijpen.

ik dacht dus ook dat opstelten de hufterigheid aan de kaak wilde stellen, en flink wilde bestraffen!

echter constateer ik, dat hij en de rest van deze regering ook de grootste hufters zijn, die rond lopen, dus waarom beginnen ze dan niet eens bij zich zelf met het bestraffen, pak elkaar dan eens aan in de regering op hufterigheid!

het frappante van het verhaal, zij blijven wel buiten schot, als zij met pensioen gaan, dan behouden zij wel de hoge salarissen de eerste jaren, en dat in deze tijd, dat iedere burger wel moet inleveren, en wel flink en fors!

daarom begrijp ik de nederlander dus echt niet meer, lopen steen en been te klagen, en ondernemen helemaal niets, zijn gewoon te laf om eens een flinke staking of de wegen helemaal pot dicht te zetten, dit om de regering eens flink te kakken te zetten, en eens te laten zien, dat we het echt helemaal zat zijn en ziek zijn van dit rotte systeem dat zijn steeds maar weer hanteren, om de bevolking weer eens flink uit te knijpen!

ik zie dus ook steeds meer mensen dit zeggen, wanneer grijpen wij eens een keer in!
wanneer roepen wij de regering eens een keer de halt toe, op dat gesteel van ons geld.