Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

vs
vschaapherder - 18-11-2012 13:11:34
Huishouden & Energie

Welkomstpremie eon - niet of helft uitbetaald

Beste yorgra,

zojuist (14 december) heb ik ook een brief ontvangen waarin staat dat eon precies de helft van de welkomstpremie zou overmaken, maar in de brief is het woord welkomstpremie niet genoemd.

enerzijds is mijn contract ingegaan op 14 december 2011 en zou medio oktober het bedrag overgemaakt moeten zijn en inmiddels is het nu half november. anderszijds gaat het ook precies om de helft van de welkomstpremie. inmiddels heb ik ook, per e-mail, contact opgenomen met de klantenservice van eon waar ik overigens prima ervaringen mee heb tot nog toe.

ik kan mij voorstellen dat ze de rest pas willen overmaken nadat ik 12 maanden contract heb uitgezeten, maar dan hadden ze dat moeten vermelden in de contracten, dus wat mij betreft is dit niet relevant.

even afwachten wat voor reactie er komt, maar zou het bijzonder vervelend vinden als dit een getouwtrek blijkt te worden, nog maar niet te spreken van de bezigheidstherapie die dit gaat opleveren.

ben inderdaad benieuwd naar verdere ervaringen.
ps: overigens zeer tevreden over eon.