Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ikbenik
ikbenik - 18-11-2012 20:37:32
Computers & Telefonie

Windows 8-verkopen vallen tegen

[quote=diumenge schreef op zondag 18 nov 2012, 19:24][quote=ikbenik schreef op zondag 18 nov 2012, 19:17][quote=diumenge schreef op zondag 18 nov 2012, 18:09]dit doet ms omdat alles er op wijst dat het einde van de pc/laptop in zicht is.
dat betwijfel ik.

tja, dat kan natuurlijk. ik weet het zelf ook niet, de toekomst zal het uitwijzen. ik ben erg benieuwd hoe het it-landschap er over een jaar of 10 uitziet.
dat weet niemand.

waar ik mij wel zorgen over maak is dat ms de boeg heeft omgegooid en zich voornamelijk spitst op de leek en de minder intensieve gebruikers en laat de intensieve gebruiker in de steek.
men wilt al jaren af van het toetsenbord en muis en ook af van de lokale opslag van gegevens.

jij schreef:
[quote]dit doet ms omdat alles er op wijst dat het einde van de pc/laptop in zicht is.
nu is de vraag: is dat omdat de mensen bijna geen pc meer gaan gebruiken of dat ms geforceerd de boel die kant op probeert te sturen?

kijk, met windows 7 is niets mis mee en heeft ms de beste windows os neergezet.

ms geeft nu de pc bouwers de schuld, maar dat is onterecht.

vanaf het begin waren de signalen duidelijk: een tablet os heeft niets te zoeken op een pc. maar ms was doof en zette toch door.
ironisch is dat linux juist steeds volwassener wordt en die gang naar de tablet niet heeft ingezet.

ik was wel benieuwd hoe de mensen die wel totaal overgestapt zijn naar w8, hoe die werken met lokale serverprogramma's (zoals easyphp), met photoshop, met pinaccle studio 14, en hoe zij het ervaren.

ook was ik benieuwd hoe je photoshop, en andere programma's op die tiles kunt zetten.


die groep mensen die de pc net zo gebruiken als de tablet en smartphone zullen geen problemen ondervinden. logisch, omdat zij juist die doelgroep van ms zijn.

maar de groep mensen die de pc niet als de tablet en smartphone gebruiken (zoals ik zei de gek), die uiten wel negatieve geluiden.