Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

fr
franksanders - 19-11-2012 15:10:30
Geldzaken & Recht

Boeterente


beste sybren en esvi

boeterente.nl is zeker een commercieel bedrijf, maar wel één dat ontstaan is vanuit een ideaal: de (financiële) wereld moet transparanter worden en klanten moeten als klanten behandeld worden. alleen al op het gebied van boeterente is daar nog een hoop te doen.
wij hebben gekozen voor een verdienmodel dat aansluit bij onze idealen: wij geloven in transparantie en vinden dat zakelijke relaties evenwichtig,respectvol en gecommiteerd moeten zijn. een puur op ‘no cure no pay’ basis werken toont weinig commitment en is niet evenwichtig en respectvol. ter gedeeltelijke dekking van administratieve kosten, vragen wij bij het aangaan van een relatie een eenmalige bijdrage van € 250,-. daarop maken wij geen uitzonderingen. wij zijn overtuigd van onze kennis en maken per dossier, vooruitlopend op eventuele inkomsten, veel meer kosten dan € 250,-. ik hoop dat deze uitleg er voor zorgt dat jullie ons business model beter begrijpen.
voor de goede orde, boeterente.nl gaat geen rechtszaken aan in individuele dossiers, wij komen puur door bemiddeling tot het gewenste resultaat. indien er geen overeenstemming wordt bereikt en onze klant is met ons overtuigd van zijn gelijk, dan verwijzen wij door naar een op dit gebied gespecialiseerde advocaat.
een derde inschakelen voor herberekening van betaalde boeterente is altijd verstandig. let er daarbij wel op dat dit tijd en geld kost. de hercalculatie van boeterente.nl is gratis en door een accountant gevalideerd. met de diverse banken waar wij mee spreken is er nooit discussie over ons rekenmodel, maar wel over de gehanteerde rentepercentages. wij zijn op dit specialistische gebied de grootste onafhankelijke expert.
ik heb natuurlijk alle respect voor jullie keuze en standpunt en hoop dat het alsnog lukt om de teveel betaalde boeterente bij jullie bank ter sprake te brengen. als er behoefte bestaat aan advies, neem dan gerust contact met mij op, ik beantwoord graag vrijblijvend jullie vragen.

succes en ik hoor graag hoe het verder gaat!

frank sanders