Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

avangestel
avangestel - 19-11-2012 18:01:31
Voeding & Gezondheid

Eten van rood vlees de kans op kanker en hartproblemen vergroot

Ik ben van mening dat het allemaal onzin is wat hier wordt beschreven, je moet gewoon biologisch eten, geen rommel van de supermarkt naar binnen werken, geen e-nummers en geen toevoegingen die er in zitten om meer geld te laten verdienen door de producent, dus gewoon gezond eten en mocht je ooit iets komen te mankeren dan genees je jezelf door je te verdiepen in de gnm (germaanse geneeskunde) zie www.gnm-nl.be
wij en velen gingen u al voor en zijn weer kerngezond, ben verstandig neem het heft in eigen hand.