Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

pi
piet44m - 20-11-2012 08:34:11
Huishouden & Energie

Hottube

Ondanks dat ik 200 meter rondom van de buren afwoon(op het platteland) is het een grote ellende die houtstokers. want die rook uit die houtkachels zakt naar een paar 100 meter naar onderen ,als het al al uberhaupt stijgt.ik heb er chronische longklachten van opgelopen.
en vergis je niet er staan nogal wat van die houtkachels in nederland te branden/smeulen ,vroeger werden de mensen niet ouder dan 35 jaar en dat lag hoofdzakelijk dat ze alles op die houtvuren deden,want er komt van allerei rotzooi uit ook al is het schoon hout, want je kan wel nagaan als het roken van tabak al slecht is voor de omgeving dan is een lading hout die er doorgaat ook niet gezond .
en de gemeente kan er heuswel wat aan doen want het is verboden om ziekmakende geuren en stank en gassen in de omgeving te verspreiden en of overlast en dit soort onzin als hot tubs ,terraskachels en vuurkorfen is ook nergens voor nodig.
het is gewoon onwil van die ambtenaren en hun bestuurders of hun kennissen,want ze hebben zelf van die rotzooi.
verbieden die bende te gebruiken.stook dat hout maar op in de energie centrale gecontroleerd.