Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ve
verwijderd - 26-11-2012 10:30:26
Geldzaken & Recht

Illegale inschrijving gba, risico's?

@hutch

ik ben inderdaad ook die persoon.

we zijn toen alsnog in dit huis getrokken omdat de huisbaas toegezegd had zijn familielid uit te laten schrijven. wij blij en verhuisd. eenmaal aangekomen, blijkt dat hij dat nooit heeft gedaan en ook niet van plan is. om het verhaal niet moeilijker te maken heb ik die voorgeschiedenis even weggelaten.

inderdaad is uitschrijven nu een optie, maar ik vrees dan voor 'maatregelen' van mijn huisbaas. echter, als wij inderdaad verantwoordelijk zouden kunnen zijn voor eventuele schulden van die spookbewoner, zie ik inderdaad geen andere optie. het gevolg is dan echter wel dat mijn relatie met de huisbaas volledig verziekt zal zijn.

ik lees hier dat wij inderdaad verantwoordelijk kunnen worden gehouden voor de schulden van de spookbewoner. is dit echt zo? ik lees op diverse fora namelijk verschillende standpunten daarover. stel, als ik vandaag voor 10.000 euro aan kleren bestel bij wehkamp en die niet betaal, dan is die spookbewoner daar toch ook niet voor verantwoordelijk? mijn naam staat toch onder die aankopen, of zie ik iets over het hoofd?