Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

td
tdm - 28-11-2012 19:01:41
Auto & Vervoer

Anwb

Werk jij soms zelf bij de anwb omdat je constant voor ze in de bres springt??
en kom nu niet aan met "dat zijn de regels" want lees dan maar eens op andere forums hoe de anwb soms met mensen omgaat,de tijd van vriendelijkheid en op weg helpen is niet altijd aan de orde en dan bedoel ik niet iedereeen hoor want de meeste monteurs zijn aardige kerels maar ook zij krijgen hun meerdere te maken als ze niet doen wat er word verlangt onder het mom van "voor onze leden"
ik zeg niet dat voor iedereen de regels versoepeld moeten worden maar individueel zou dat mogelijk moeten zijn.dat gebeurt overal maar jij vind een paar tientjes niet veel,waarschijnlijk heb je het beter dan het de meeste want mijn auto moet misschien wel weg juist door de situatie waar ik begrip voor vraag en dan betaal ik hoogst waarschijnlijk een gewoon lidm. zonder auto
als je ze goed op de hoogte ben bekijk hun jaarcijfers dan maar eens,ze mogen van mijn alle winst hebben die mogelijk is maar verlies dan niet uit het oog door wie en wat het zover is gekomen door de leden die al jaren betalen.
ik vind het nog steeds jammer dat ze z"on monopolie posite hebben er zou eens een zelfde soort org. opgericht worden maar dan door de dealers/garagehouders zelf.