Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

hutch
hutch - 05-12-2012 16:11:00
Geldzaken & Recht

Bankpas ing

"volgens abn amro is het contactloze betalen ook veiliger omdat skimmen, het kopiëren van de magneetstrip, niet mogelijk is."

het is bijna beledigend dat de abn-amrobank denkt (...) dat wij deze onzin geloven.

"slechts het in de buurt houden van de betaalpas bij het apparaat is genoeg."

sterker nog, het wordt dat tuig (skimmers) nog makkelijker gemaakt.
een skimmer hoeft dus nu maar in de buurt van iemand te gaan staan om het signaal op te vangen, wat uiteraard heel gemakkelijk is/wordt.

wat er ook staat te gebeuren, het is alléén maar in het voordeel van de(ze) bank(en).
het is net als in de politiek: 'liegen en bedriegen'. mensen voor de gek houden, terwijl men beter weet. maar ja, daar komt men nadien wel weer achter en worden er allerlei verontschuldigingen uitgesproken en wéér beloofd dat het 'beter' zal worden.
(voorbeeld? kijk maar naar griekenland)

"ook voor winkeleigenaren is het handig omdat zij zo meer klanten in korte tijd kunnen helpen."

de middenstand regeert en beslist over uw en mijn geld. en de politiek? ach, zij stellen hun toekomstig baantje alvast zeker.

als iemand ook maar denkt, dat het (zogenaamd) veilig is, of nog 'beter': veiliger wordt: slaap lekker verder. die persoon zal ook nog wel in sprookjes geloven........

'veel beloven en weinig geven, doet zotten in vreugde leven'.

welterusten!