Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ve
verwijderd - 01-07-2005 21:13:03
Geldzaken & Recht

Bewaarschrift


<script language=javascript>postamble();

volgens wettelijke regels moet uw bezwaar uiterlijk binnen één jaar zijn behandeld, tezij de minister toestemming heeft gegeven deze termijn met één jaar te verlengen. hiervan dient u wel bericht te krijgen. heeft u na één jaar nog helemaal niets vernomen dan kunt het bezwaar als afgewezen beschouwen en u rechtstreeks tot de belastingrechter wenden. welke rechtbank dat is staat op uw aangifteformulier vermeld. groeten - e.


 


5.1 waaraan moet een uitspraak op uw bezwaarschrift voldoen?


de belastingdienst moet ervoor zorgen dat een uitspraak op bezwaarschrift voldoet aan de volgende voorwaarden.


de uitspraak op bezwaarschrift moet tijdig worden vastgesteld


de belastingdienst streeft ernaar om alle bezwaarschriften binnen zes weken te behandelen. als het de elastingdienst niet lukt om uw bezwaarschrift binnen zes weken te behandelen, krijgt u daarvan bericht. de belastingdienst moet uiterlijk binnen een jaar na de ontvangst van uw bezwaarschrift uitspraak doen op uw bezwaarschrift.


in bijzondere gevallen kan deze termijn met toestemming van de minister van financiën verlengd worden tot twee jaar.