Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

sa
sandranldb - 06-12-2012 19:03:21
Huishouden & Energie

Diefstal bij postnl

Toch alweer zeer actueel nu.
alweer met diefstal in het nieuws op 5 december.
en geloof me....sinterklaas is het niet geweest.
post nl noemt het bedrijf zich tegewoordig. helemaal fout...!!!!

nu zo'n beetje alle nederlanders bij dit bedrijf zijn ontslagen kunnen ze zich beter post bl gaan noemen. tegenwoordig komt er echt geen nederlander meer aan de deur om de post te bezorgen. lezen kunnen ze amper en nederlands spreken is ook al erg moeilijk. gelukkig willen ze wel werken voor hun geld. of heb ik het nu verkeerd begrepen en werken ze alleen maar bij de post omdat ze dan dicht bij het vuur zitten en er met de pakketjes of de inhoud ervan vandoor kunnen gaan?

om de haverklap staat er hier een bl aan de deur met een pakketje dat in een heel andere straat bezorgd moet worden. en al vele malen is mijn post ( waardevolle zendingen) gewoon in de brievenbus gestopt bij de buren. ja het is als pakketje verstuurd maar is klein en past in de brievenbus. dus...... dan bel je als postbode niet meer aan bij de ontvanger, maar stop je het lekker meteen in de brievenbus. (bij voorkeur de verkeerde of helemaal niet ) je geeft aan op je terminmal dat het bezorgd is en zoef..... weg weer naar de volgende deur. zo ben je lekker snel thuis....

gevolg is dat ik met mijn leverancier in discussie moet over het feit dat ik meer dan eens een zending niet heb ontvangen. ik wordt er dan op aangekeken dat de zending zoek is..... ik sta straks als crimineel te boek en krijg niet meer geleverd. enkel en alleen om dat post bl verzaakt zijn diensten, waarvoor de afzender meer dan genoeg betaald, met zorg en aandacht uit te voeren.

oeps...... alweer fout.....!! de bezorgers werken wel met zorg en aandacht. helaas alleen in hun eigen belang. en dit lieve mensen is een geïmporteerd probleem, want zoals u wellicht al begrepen heeft staat de bl achter post voor buitenlanders. oh ja..... nog even over het feit waarom de pakjes naar polen en rusland wel aankomen. daar zitten die gasten die op diefstal uit zijn niet. die zitten allemaal in nederland. want hier kunnen ze ongestraft hun gang gaan.

wanneer gaat de nederlandse regering nu eens inzien dat het overgrote deel van de probleme die wij hier hebben met diefstal, overvallen, moord en doodslag een geïmporteerd probleem is. dat nederland al bijna geen nederland meer is......... pas als ze dat in durven zien en er wat mee doen, dan zal het hier veranderen en zal ook het post probleem zich oplossen!