Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

hutch
hutch - 07-12-2012 15:10:49
Geldzaken & Recht

Intrum justitia

Zoekster heeft een goed advies gegeven. aangetekend omdat anders die brief, aan zekerheid grenzende waarschijnlijkheid, niet zal aankomen...... althans dat zal dan worden beweerd.

stel die brief niet te vriendelijk op. u moet 'eisen' / 'vorderen'. en inderdaad: niet de telefoon oppakken voor die lui. u heeft geen idee hoe 'vergeetachtig' die lui zijn bij een eventuele telefonische 'belofte'...... daar worden die gasten op getraind.

en dacht u werkelijk dat dit ***incassobureautje erbij gebaat is om dit goed op te lossen??
ja, alléén voor henzelf, m.a.w. betalen. punt uit! hoe het werkelijk gelopen is, dat interesseert hun echt niet. als er maar geld op tafel komt.

laat u niet gek maken door dat bureautje. daar zijn zij heel goed in, o.a. met bluffen en dreigen.
hoe meer zij dreigen en bluffen, hoe minder bewijs zij hebben. dat is nu eenmaal inherent aan ***incassobureautjes.

ook dit incassobureautje kan helemaal niets.... anders dan deze zaak voorleggen aan de kantonrechter. en dat kan iedereen: u, ik, letterlijk iedereen dus.

pas ook op met handtekeningen zetten in dergelijke brieven. u weet nooit wat bepaalde 'bedrijven' e.d., met uw handtekening doen...... zet voor alle zekerheid een onleesbare krabbel, (niet zijnde uw handtekening).

gelukkig zijn er ook degelijke en betrouwbare incassobureaus die er wel bij gebaat zijn om een bepaalde zaak goed op te lossen. daar heeft u dus nu niet mee te maken.

en een mooi spreekwoord zegt...... 'blaffende honden, bijten niet' (zij die een groot woord hebben, die dreigen, zijn gewoonlijk niet sterk in de daad, zijn niet te vreezen.)

sterkte en succes verder, gr. hutch