Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

trend spray
trend spray - 09-12-2012 13:56:42
Winkels & Webshops

Voedin

[quote=jeroen65940 schreef op donderdag 6 dec 2012, 16:20]
waarom hoeft een potje appelstroop, ook als het geopendend is niet in de koelkasst te staan?
ik denk omdat er wel fruit in zit dat bederven kan, maar door het hoge suikergehalte doet het dat niet.

[quote=] waarom moet je halfzoete jam wel in de koelkast bewaren?
ook hier zit fruit in, maar het suikergehalte is lager.
(suiker is een natuurlijk conserveermiddel)

[quote=]waarom hoeft hagelslag niet in de koelkast te staan?
ik denk omdat hagelslag een droge stof is en micro organismen (o.a.bacterien) niet kunnen leven op een product welke geen water bevat.

lekkerisdat, houd ons niet langer in spanning :-), wat gebeurt er met hagelslag als het 1 week in de koelkast staat?