Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

fe
festinger - 10-12-2012 03:05:02
Geldzaken & Recht

Sluiten discussies

Het probleem is dat wij het wel zien maar we overgeleverd zijn aan uitbesteding. 35 minuten consumenten tv van kassa en radar produceren is de boodschap. met screening vooraf. de massa kijkt telkens wordt de 1 of ander gecompenseerd terwijl de 19.000duizend anderen of soms veel meer verwezen worden naar websites met info en formulieren en uitbesteding. mevr antionet en mevr,brecht maken in der ogen fantastisch en oprechte tv en inkomen. keurige validiteiten.

echter mijn insteek was dat het doodschoppen van een vrijwilliger weldegelijk invloed kan hebben op het gedrag van consumenten wat de reden ook is. en ik wens niet gesloten te worden door een bekrompenheid.

zie de top van commercieel denken. voorlopig geen voetbalacties. of juist wel.plaatjes van scheidrechters en assistenten. nee dat verkoopt niet.

is het een voetbalprobleem? marokkanenprobleem?nee volgens mij niet .een nette boer met vrouw en kinderen blijkt een meid te hebben verkracht en vermoord? en de omgeving hoopte dat de dader uit het asiel kwam ,want dat bevestigde enkel de voeding. en haast 1 miljoen gemeensschapsgeld is verspild aan de wensdader.

blijkbaar kan het overal gebeuren. ik koop voorlopig geen producten uit friesland en ik hoop op een warme winter.