Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

fe
festinger - 12-12-2012 01:30:14
Computers & Telefonie

Bankpas scannen bij afsluiten abonnement?

[quote=valerius-2 schreef op dinsdag 11 dec 2012, 23:30]dat is heel normaal om zekerheid te hebben over u banknummer. registratie om het banknummer te gebruiken is lang niet voldoende om er gebruik van te maken.verplicht is het niet maar dan kan u geen abbonement afsluiten.u moet nu niet alles wantrouwen en er wat achter te zoeken. want als u zo doet dan is er niets meer mogelijk.

voor wie is er niets meer mogelijk? vind het bizar en buitengewoon ongewenst dat iets gedaan te krijgen in heerlen bij een simpele telefoonwinkel je al je hebben en houden moet geven. internetcriminelen lachen zich nu al rijk en hoe veilig ook alles is te kraken.en het is nooit meer terug te traceren naar die verkopers die veiligheid garanderen in hun praatje.
ik zou dan kiezen voor geen abonnement.