Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

van leyden
van leyden - 13-12-2012 19:19:50
Elektronica & TV

Oplichting sms op rtl en andere commerciele zenders

[quote=diumenge schreef op donderdag 13 dec 2012, 19:03]je vraag dit voor iemand anders? of ......

nee hoor, voor mezelf.
kan me niet voorstellen dat er nog iemand intrapt, want zo als valerius het zegt>> er zullen wel klanten voor bestaan, anders was die oplichterij vanzelf wel gestopt.

voor mij is het eigenlijk onvoorstelbaar>> 1 van de kostbaarste dingen>> een relatie is dus gewoon gelogen. dit gebeurt dus door een bedrijf die legaal zendtijd koopt met het doel stelselmatig allerlei sukkels op te lichten.
moet je je eens voorstellen>> ik plaats een foto van iets veel minder kostbaars>> een duur luxe jacht bijvoorbeeld.. dan zeg je dat je die krijgen kan als je een bepaald nummer smst, terwijl er ook onder in beeld staat dat het een fictief jacht is...het jacht bestaat dus gewoon niet, verzonnen.

iedereen zou gelijk moord en brand schreeuwen> neuh..zoveel oplichting die er bovendien ook zo dik bovenop ligt, dat moet bestreden worden.
maar als het gaat om je medemens te naaien / bedonderen / tillen als je schermt met een relatie. is alles volkomen legaal. niemand die ook daarover mauwt, behalve ik dan...