Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

emcede
emcede - 13-12-2012 22:20:36
Garantie & Verzekeringen

United consumers bonus malus

Ach ja hoor, dat zijn nu net voorwaarden die alléén nn heeft, zonder normale bonus-malustabel. wat dan weer wél in de voorwaarden staat, zijn de schadevrije jaren. in de voorwaarden pp 3315-02 staat duidelijk dat je bij 14 of meer schadevrije jaren terugvalt naar 9 schadevrije jaren. dus of je nu 14 of 40 jaren hebt opgebouwd, je gaat terug naar 9. helaas is dit bij de meeste autovezekeringen het geval.

het standpunt klopt dus wel. het antwoord dat hier boven gegeven wordt getuigt van weinig inlevingsvermogen. het klinkt als een verhaal dat ze vanhun website of informatiefolder hebben geplukt. waar ze helemaal de plank mee misslaan is het verhaal over de no-claimbeschermer. die helpt in het voorgelegde geval nu juist helemaal niet, omdat alleen de korting beschermd wordt en niet de schadevrije jaren. komt nog bij dat de meeste verzekeraars al lang weer met dit product zijn gestopt...

oplossingen voor hilfe:
- accepteren dat het niet anders is
- de schade alsnog voor eigen rekening nemen