Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ve
verwijderd - 14-12-2012 01:53:59
Voeding & Gezondheid

Meer ervaringen met nha schriftlijke opleidingen?

Ook ik ben zo dom geweest met nha in zee te gaan. ik had beter alle slechte recensies moeten lezen, in plaats van mij blind te staren op de prijs.

ik ben in 2011 begonnen met pdl. tijdens het studeren bleek dat de cursus sinds 2009 niet meer was aangepast! dus alle cijfers en wetgeving van 2009. ik heb hierover uitgebreid gecorrespondeerd met de leraar. deze weet dit natuurlijk ook en komt met standaardantwoorden als "dit klopt niet meer,voor de rest is de cursus nog actueel" of " dit had er beter niet kunnen staan". hij is blijkbaar gewend aan klagende studenten, want hij werkt zich er routinematig doorheen.
nha zelf maakt het nog bonter. "het klopt dat de lesstof verouderd is, maar dat komt omdat het nu 2012 is" wat?? omdat ik in 2012 aan dit onderdeel begonnen ben, is het terecht dat de lesstof niet is bijgewerkt tot 2011???
ze hadden de brutaliteit om te melden dat ik de bijgewerkte cursus 2012 kon krijgen, moest ik wel bijbetalen! toen ik zei dat ik vond dat het lesmateriaal bijgewerkt had moeten zijn tot 2011, kreeg ik glashard te horen dat dat wel zo was. het is hun beleid om je gestoord te maken met standaard-kastje-naar-de-muur-antwoorden. ik heb in het verleden me loi gewerkt, en daar had ik deze problemen niet, dus goedkoop is duurkoop

advies: doe-het-niet!