Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

an
anne2006 - 14-12-2012 10:19:19
Geldzaken & Recht

Wat doe ik met een onterechte incasso van lindorff

Voor de duidelijkheid. wij hebben direct gevraagd waar dit bedrag vandaan kwam. van welke dienst, van welk abonnement of....
in het telefoongesprek gaf de meneer van incassobureau lindorff aan dat wij echt wel wisten waar deze rekening om ging en dat we dit via de website heel simpel konden betalen, ook via een betalingsregeling.
dat wij helemaal niet van plan waren te gaan betalen voor iets wat wij nooit hebben gekocht, gehuurd oid leek deze meneer niets uit te maken...hij bleef uitleggen dat we dit heel gemakkelijk konden betalen. hij vertelde dat hij helemaal geen facturen ging sturen, dat we de eerdere aanmaningen echt wel gehad zouden hebben en dondersgoed wisten waar deze rekening over ging??????

ik lees trouwens honderden mailtjes op internet over dit bedrijf...hoe kan het dat zo'n bedrijf onterecht mensen kan blijven lastig vallen?

ik wil ook heel graag weten waar ze mijn naam vandaan hebben. we hebben een vrij zeldzame achternaam, dus naamsverwisseling lijkt mij vrijwel uitgesloten.