Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

Apetjoek
Apetjoek - 14-12-2012 16:26:43
Auto & Vervoer

Startmotor weigert

Moet je horen , dat de startmotor niet pakt behalve als je er met een hamer tegen aanslaat heeft de volgende oorzaak , de koolborstels zijn op/versleten .
oplossing is simpel ,startmotor uitbouwen nieuwe koolborstels omwisselen voor de versleten koolborstels en het slaan met de hamer op het huis van de startmotor is dan voorbij.
als je het zelf niet kan /durft ga dan naar een garagist waar je wel vertrouwen in hebt vertel hem het euvel en je hoort dat het probleem de versleten koolborstels zijn en gelijk de prijs van het repareren .
niet zeuren over garantie want die heb je niet en ook niet zeuren over een te hoge reparatieprijs , als je een auto koopt in dat prijssegment weet je van te voren wel dat het eigenlijk een auto voor de export is en dat er voor behoud ook onderhoud nodig is .
hoop hier wel te lezen dat jullie van het "hamertje tik af zijn".