Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ro
ron530 - 15-12-2012 13:57:12
Auto & Vervoer

Startmotor weigert

De eerste reparatie zou eind november begin december voldaan zijn, het is nu midden december en is nog niet betaald. u kunt het er niet mee eens zijn maar die afspraak is toentertijd wel gemaakt. de eerste starter kan een tweedehandse van de sloop zijn die niet naar behoren functioneert. als ik de reparatieprijs van 75 euro bekijk heeft de verkoper enkel de starter in rekening gebracht en niet de werkzaamheden. in mijn optiek doet de verkoper er alles aan om het probleem op te lossen maar het moet wel van twee kanten komen. mijn advies betaal maandag die 75 euro en hou hem ter vriend.

off topic, iedereen kan renault wel afkraken maar ik rij een laguna van 1999 al meer dan een jaar probleemloos wegenbelasting is pittig maar brandstof gebruik zelfs in de stad 1 op 10 doet niet onder voor een moderne middenklasser.