Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ikbenik
ikbenik - 16-12-2012 14:43:58
Huishouden & Energie

Garantie

[quote=tijger1 schreef op zondag 16 dec 2012, 14:11]
ik vraag mij af waarom u zo blijft hameren op dat punt van garantie en conformiteit. u hebt toch uw standpunt al verscheidene malen "luid en duidelijk" uiteengezet.
simpel, omdat veel mensen die zaken door elkaar blijven halen en helaas op de onjuiste teksten van consuwijzer rechten claimen.

[quote=tijger1 schreef op zondag 16 dec 2012, 14:11]
is het dan geen "paarlen voor de zwijnen werpen" dat te blijven herhalen?


ik had ook kunnen zeggen: "nog steeds geloven in de sprookjes van consuwijzer?"
immers is het zeer duidelijk dat sweeterlake de teksten van consuwijzer heeft. die spreken over een ondeugdelijk product (bestaat niet) en over "wettelijke garantie" die consuwijzer een totaal andere betekenis geeft dan wat dan ook.


ik heb al heel vaak de fouten van consuwijzer weerlegt met de wetsteksten zelf en met de teksten van de europese richtlijn zelf. dan begrijp ik niet dat er dan nog mensen zijn die beweren dat ik lieg.
trouwens: in de disclaimer van consuwijzer staat heel duidelijk dat de teksten van consuwijzer de lezer geen rechten verschaft.
dan is het wel heel gemakkelijk om hun eigen visie te ventileren en door te drukken.

mijn punt is ook: als de juristen van consuwijzer keihard beweren dat iets volgens de wetgeving bepaald is en ook volgens de europese richtlijn bepaald is, moet dat letterlijk terug te vinden zijn in de betreffende wetsartikelen. en dat is niet het geval.


ik ga tegen consuwijzer in en dan is de reactie: "shoot the messenger!"