Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

gompy2
gompy2 - 17-12-2012 10:48:50
Huishouden & Energie

Garantie

@ikbenik,

je blijft wel volhouden, maar dat mag, daar is ook niks mis mee.

maar wat zou nu de uitkomst zijn als je eens een discussie aanging met die consuwijzer-gang?
en dan de uitkomst van die discussie hier neerzetten, lijkt me gaaf...
ik denk dat héél kassa-vara-land daar benieuwd naar is, trouwens.
die kleine "ikbenik" die met dat grote "consuwijzer" de grond aandweilt, of niet natuurlijk....
kortom een geweldige uitdaging voor je.
voorlopig zet ik al mijn geld wel op de consuwijzer, maar goed, dat kan veranderen.
kom op ikbenik, je kunt het vast wel, laat je niet kennen hoor, jij weet het vast beter als al die geflipte overheidsorganisaties !!
wat hebben die nou voor verstand van de wet, niets toch?

---------------------------------------------------
wat is consuwijzer?

bij consuwijzer kunt u als consument gratis informatie en advies krijgen. het kan bijvoorbeeld gebeuren dat u problemen hebt met een bedrijf. u kunt dit melden bij consuwijzer. consuwijzer geeft u dan advies over hoe u dit kunt oplossen. met dat advies weet u waar u recht op hebt en hoe u dat recht kunt halen.

hebt u problemen met een bedrijf, een vraag of een klacht? dan kunt u dat melden bij consuwijzer. consuwijzer lost uw probleem niet voor u op. maar geeft u duidelijke adviezen waarmee u zelf aan de slag kunt. ook registreert consuwijzer uw klacht of vraag. daarna komt uw vraag of klacht terecht bij één van de toezichthouders.

toezichthouders

consuwijzer is een samenwerking tussen drie overheidsorganisaties. deze organisaties zijn toezichthouders: de consumentenautoriteit, de nma (nederlandse mededingingsautoriteit) en opta (onafhankelijke post en telecommunicatie autoriteit).