Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ve
verwijderd - 17-12-2012 13:38:26
Garantie & Verzekeringen

Opnieuw anwb opzeggen

Hallo krullevaar,

het lijkt er inderdaad op dat gompy2 bij de anwb werkt.

jammer dat een vereniging op zo'n manier met zijn leden omgaat.
ik ben bestuurslid bij verenigingen maar wij gaan toch heel anders om met onze leden.

ik heb diverse mails al naar de anwb gestuurd en ook reactie teruggehad. daarmee kunnen ze niet ontkennen dat ze van niets wisten en ik ga nu de incasse stoneren en voor mijn part ga ik het inderdaad laten voorkomen. het gaat me al lang niet meer om die paar tientjes maar het is gewoon een principe kwestie geworden. hoe meer je erin gaat verdiepen en de reacties van andere "lotgenoten" leest hoe harder de weestand wordt tegen deze organisatie. wat een amateuristische, bureaucratische organisatie is dat zeg.

het wordt hoog tijd dat een aantal mensen zich gaan verenigingen en deze praktijken gaan aanpakken. misschien een website opzetten www.stopdeanwb.nl of ietdt dergelijks en daarop een petitie starten die mensen kunnen tekenen. ik zal een kijken wat er mogelijk is.

zelf ben ik een webdeveloper en zal van de week eens kijken wat er mogelijk is.







krullevaer schreef op maandag 17 dec 2012, 11:13: gompy2 schreef op woensdag 12 dec 2012, 19:17: beste frankie1977,

je bent dacht ik de 593-ste persoon met eenzelfde vraag waarmee men onder wettelijk geldende voorwaarden probeert uit te komen door de verantwoording voor het opzeggen bij de andere partij neer te leggen, of onder het verhaal ik heb geen voorwaarden gekregen of ander gedraai.
klik -> http://kassa.vara.nl/zoeken/?q=anwb&search=vraagenbeantwoord&id=153&vhash=c749c73j]stronghier[/b"> ,en je hebt vele uren leesgenot

als toetje nog een leuk filmpje, moet je beslist naar kijken, klik -> http://kassa.vara.nl/tv/afspeelpagina/fragment/kassa-nieuws-nooit-meer-stilzwijgend-verlengen/speel/1/">hier
verder wens ik je sterkte met je "strijd".

beste gompy2,

er is er maar eentje die onder de regels probeert uit te komen en dat is de anwb.

1. van de wegenwacht kun je geen lid worden. je bent lid van de anwb, en sluit eventueel een conract af voor wegenwacht.
2. pechulp is geen verzekering, dat heeft onlangs het gerechtshof den bosch beslist. de anwb hoeft dus helemaal geen assurantiebelasting te betalen.
3. of de wegenwacht nou een dienst is of een verzekering (nee dus), maakt niets uit. beiden zijn volgens de wet (ingeval van een dienst) of volgens de regels van het verbond voor verzekeraars (ingeval van een verzekering, dat is het dus niet -hooguit volgens de anwb zelf omdat dat ze goed uitkomt-) opzegbaar.

beste gompy2, werk jij soms voor de anwb?

@frank 1977: stuur de anwb in ieder geval een brief dat je het er niet mee eens bent, je hebt zelf al redelijk ijn de gaten waar je je op moet beroepen. succes.