Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

inekel1953
inekel1953 - 17-12-2012 17:57:01
Huishouden & Energie

Sigarettenrook in stoel

U heeft warschijnlijk meer tijd om op forums te zitten dan ik. daarbij wil dat niet zeggen dat u expert bent, eerder het tegendeel, ongeacht hoeveel keer u tegen anderen uw mening kenbaar maakt. indien het een vraag was van...waar zou het van kunnen komen dat de stoelen zo stinken, kan ik mij uw reactie indenken. ik beperk mij wat ts schrijft en ga daarbij uit dat zij/hij weet waarover zij/hij schrijft. nogmaals het is geen dicussieforum maar een vraag en antwoord!

houd u bij de feiten en zoek geen andere argumenten als de ts duidelijk aangeeft wat het probleem is en waar het van komt.

wat u er allemaal bij haalt slaat nergens op, waarschijnlijk bent u ook een roker, moet u zelf weten maar opmerkingen als "en dan zeer ongezond: rij eens een tijdje in eenfile achter een diesel... slaan nergens op. heeft niets te maken met het probleem van mevrouw of heer stark.


de t.s. ( topic starter) de heer/mevrouw stark begint duidelijk met als kop van zijn tekst"

sigarettenrook in stoel
daarbij luid de klacht "de stoffeerder is zo'n verwoed roker dat de stoelen enorm stinken,slaat gewoon op je keel.

deze t.s. wordt vervelend van de vieze rooklucht en dat is ook verklaarbaar dat mensen last hebben van rook of andere giftige stoffen, in dit geval sigaretrtenrook !
indien de stoffeerder ziet dat hij zijn werk beter had kunnen doen, kan hij desnoods een rookvrije ruimte huren om zijn klanten te leveren.