Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ma
mars - 19-12-2012 03:26:44
Huishouden & Energie

Garantie

@gompy2

"prima gevonden, maar men kan aandragen wat men wil
als iemand reageert vanuit een dwangmatige obsessie kom je er niet doorheen."

jij noemt/vindt het een dwangmatige obsessie, ik vind dat ikbenik reageert naar aanleiding van zijn onderzoek naar de wetgeving. hij vindt het blijkbaar nodig om er veel tijd en energie in te steken én om anderen wat te leren en dat laatste wordt in nl niet gewaardeerd want "iedereen" weet het beter! het grote probleem met een hoop nederlanders, vind ik, is dat ze een reactie geven gebaseerd op hoe ze "denken" dat het is en dus niet gebaseerd op hoe het werkelijk is. met zulke sukkels is het verdomd lastig een discussie te voeren. jullie hebben allemaal internet dus jullie kunnen allemaal opzoeken hoe de vork werkelijk in de steel zit en je kan ook verder kijken dan je neus lang is, maar als je liever naar rtl4 kijkt blijf je dus dom.
maar even het volgende: ik raakte hier verzeild door een e-mail van kassa. ik lees nu eenmaal heel veel en ik wil van alles weten. daarnaast heb ik niet voor niets nl verlaten. om mij nu met jullie garantieregels bezig te houden kost mij teveel tijd en boeit mij eigenlijk voor geen meter. daarnaast zijn er belangrijkere zaken in jullie t€r$%g land die helemaal fout gaan, nu weer de 6 van breda na schiedam en putten enz. triest zooitje daar bij jullie. nog meer instanties die niet deugen, zie mijn vorige reactie. ik ben klaar met nl, als het morgen niet meer bestaat zou ik het niet missen!!