Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

tijger1
tijger1 - 19-12-2012 13:20:55
Auto & Vervoer

Anwb

Niemand hoeft lid te worden van de anwb, er zijn meer organisaties die u op weg helpen. maar ook die zullen voorwaarden hebben, die vastliggen.

je kunt niet van een organisatie verwachten dat ze voor het ene lid een uitzondering maken in dit geval en voor het andere lid in dat geval.

ook de veronderstelling dat men meer rechten heeft op coulance omdat men al veel langer lid is, of er geen gebruik van gemaakt heeft, leeft vaak, maar is natuurlijk ook onzin.

ook wordt vaak opgeworpen dat een reageerder wel bij de aangevallen organisatie zal werken, als hij het standpunt van die organisatie uiteenzet. typisch geval van oogkleppen bij de vraagsteller.

ik weet niet wat die buitenlanddekking kost, want ik ben geen lid, en nee ik werk er ook niet, maar dat zal toch niet meer dan € 40 per jaar zijn. u zult dus i.v.m. uw ontslag en daardoor dalende inkomsten 1 jaar extra op andere zaken moeten bezuinigen.